Carlo Campbell

Vocale synergie

In 1991 wordt de vocale synergie van Humphrey en Carlo voor het eerst vastgelegd met één lied op de eerste cd van Humphrey. De combinatie van hun stemmen zorgt voor een geweldige sound. Het klikt zo goed, dat ze samen vier songs opnemen.

Les Pays-Bas, douze points

In 1992 staan de broers Carlo en Ben als backing vocals van Humphrey samen op het podium van het Eurovisie Songfestival in Zweden. Van de 25 deelnemende landen behalen ze 9e plaats met het lied ‘Wijs mij de weg’, geschreven en gecomponeerd door Edwin Schimscheimer. Het songfestival levert voor de drie broers veel optredens op in binnen- en buitenland.

Backing vocal van bekend Nederland

Een groot aantal bekende Nederlandse artiesten heeft gebruik gemaakt van Carlo’s vocale talent. Zo zong hij als backing vocal voor Ruth Jacott, Paul de Leeuw, Helmut Lotti, Renee Froger, Gordon, Belle Perez. Zowel voor CD- als Tv-producties.

Carlo verzorgde ook de backing vocals tijdens de ‘Fantasy Dinnershows’ in studio 21. Daarnaast was hij verschillende seizoenen lid van het vaste achtergrondkoor van de ‘Ruth Jacott Tour’.

Carlo is erg gedreven en wil voor shows altijd alles tot in het kleinste detail weten. Voor optredens is hij al ver van te voren bezig met voorbereidingen. Carlo is een zeer kritische artiest. Hij gaat vocaal en visueel altijd tot het uiterste. Zo haalt hij het onderste uit de kan. Carlo is iemand die altijd ziet hoe het beter kan.